Book Online or Call 1-855-SAUSALITO

Sign In  |  Register  |  About Sausalito  |  Contact Us

Sausalito, CA
September 01, 2020 1:41pm
7-Day Forecast | Traffic
  • Search Hotels in Sausalito

  • CHECK-IN:
  • CHECK-OUT:
  • ROOMS:

Sabio Group benoemt Gabriel Rodriguez Seilhan tot nieuwe Managing Director voor Iberia

--News Direct--

Sabio Group, de wereldwijde specialist in digitale transformatiediensten voor de verbetering van klantbeleving, heeft de benoeming van een nieuwe Managing Director voor haar Iberische activiteiten aangekondigd.

Gabrial Rodriguez Seilhan neemt de rol op zich vier jaar nadat hij bij het bedrijf kwam na de overname van Team Vision, waar hij werkzaam was als General Manager.

Sindsdien heeft hij verschillende sleutelfuncties bekleed binnen de Sabio Group, meest recentelijk speelde hij een belangrijke rol in het versterken van de relaties met strategische partners zoals Avaya, Genesys, Verint en Twilio.

Rodriguez' ervaring bij Team Vision, gecombineerd met zijn verschillende functies bij Sabio, geeft hem niet alleen diepgaande kennis van de Spaanse CX-sector, maar ook van het bredere Europese CX-landschap.

Hij zal nu Sabio's groei in Iberia leiden en de uitbreiding van het klantenbestand van de Groep stimuleren door middel van initiatieven zoals het 'Top 100'-programma.

Andy Roberts, CEO van Sabio Group, zei: "Gabriel heeft consequent zijn leiderschapscapaciteiten getoond in verschillende functies binnen het bedrijf en heeft een bewezen staat van dienst van succes en het leveren van goede prestaties tijdens zijn periode bij de Group.

"We zijn erg blij met deze benoeming en zijn ervan overtuigd dat Gabriel's leiderschap ons zal helpen onze positie als toonaangevende leverancier van klantervaringen in de bloeiende Iberische markt te verstevigen."

Ioan MacRae, Chief Revenue Officer bij Sabio, voegt toe: "Gabriel brengt een schat aan leiderschapservaring en een passie voor klantsucces met zich mee. Sinds hij bij ons kwam door de overname van Team Vision, heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de integratie van meerdere bedrijven in de Sabio Group en het leveren van waarde voor onze klanten in Iberia.

"Ik ben enthousiast om nauw met Gabriel samen te werken terwijl we doorgaan met het transformeren van onze oplossingen en diensten en het leveren van uitzonderlijke CX, niet alleen in Iberia maar in de hele Group."

Gabriel zei: "Ik ben vereerd om deze nieuwe rol op me te nemen in zo'n spannende tijd voor Sabio en de bredere CX industrie in het algemeen.

"Iberia is een belangrijke groeimarkt voor ons en ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op de sterke fundamenten die we de afgelopen jaren hebben gelegd.

"Mijn prioriteit is om de allerbeste CX-oplossingen en -diensten te blijven leveren aan onze klanten in heel Iberia, door hand in hand samen te werken met mijn geweldige collega's en onze strategische partners."

In Iberia levert Sabio CX-oplossingen en consultancydiensten aan toonaangevende merken, waaronder Securitas Direct, Abanca, Axa, Linea Directa, Vodafone, Caixabank, Segur Caixa en Sanitas. De focus op het gebruik van de nieuwste innovaties in CX heeft Sabio in staat gesteld deze toonaangevende merken succesvol te ondersteunen bij het koppelen van klantervaring aan bedrijfswaarde.

Rodriguez vervangt de vertrekkende directeur Santiago Martinez, die na vier jaar zijn functie neerlegt.

Gabriel Rodriguez, algemeen directeur Sabio Spanje

Contact Details

Sabio Group

Joe O’Brien

joe.obrien@sabiogroup.com

Company Website

https://www.sabiogroup.com/

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/sabio-group-benoemt-gabriel-rodriguez-seilhan-tot-nieuwe-managing-director-voor-iberia-174326272

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.
 
 
Photos copyright by Jay Graham Photographer
Copyright © 2010-2020 Sausalito.com & California Media Partners, LLC. All rights reserved.