Book Online or Call 1-855-SAUSALITO

Sign In  |  Register  |  About Sausalito  |  Contact Us

Sausalito, CA
September 01, 2020 1:41pm
7-Day Forecast | Traffic
  • Search Hotels in Sausalito

  • CHECK-IN:
  • CHECK-OUT:
  • ROOMS:

Sabio Group udnævner Gabriel Rodriguez Seilhan til ny administrerende direktør for Sabio i Spanien

--News Direct--

Sabio Group, en førende global specialist i CX-løsninger, har annonceret udnævnelsen af en ny administrerende direktør for sine spanske aktiviteter.

Gabrial Rodriguez Seilhan overtager rollen fire år efter, at han kom til virksomheden efter opkøbet af Team Vision, hvor han var General Manager.

Siden da har han haft flere nøgleroller i Sabio Group, senest hvor han var med til at styrke samarbejdet med flere strategiske partnere som Avaya, Genesys, Verint og Twilio.

Rodriguez' erfaring fra Team Vision, kombineret med hans forskellige roller hos Sabio, giver ham et indgående kendskab til ikke bare den spanske CX-sektor, men også det bredere europæiske CX-landskab.

Han vil nu stå i spidsen for Sabios vækst på den iberiske halvø og drive udvidelsen af koncernens kundebase gennem initiativer som Top 100-programmet.

Andy Roberts, CEO for Sabio Group, siger: "Gabriel har konsekvent demonstreret sine lederegenskaber på tværs af forskellige roller i virksomheden og har en dokumenteret track record for succes og vækst i sin periode i koncernen.

"Vi er meget begejstrede for denne udnævnelse og er sikre på, at Gabriels lederskab vil hjælpe os med at cementere vores position som en førende udbyder af CX-løsninger på det blomstrende spanske marked."

Ioan MacRae, Chief Revenue Officer hos Sabio, tilføjede: "Gabriel bringer et væld af ledelseserfaring og en passion for kundesucces. Siden han kom til os gennem opkøbet af Team Vision, har han været medvirkende til at integrere flere virksomheder i Sabio Group og levere stor værdi til vores kunder i Spanien.

"Jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med Gabriel, mens vi fortsætter med at transformere vores løsninger og tjenester og levere exceptionel CX, ikke bare i Spanien, men i hele koncernen."

Gabriel sagde: "Jeg er beæret over at påtage mig denne nye rolle på et så spændende tidspunkt for Sabio og den bredere CX-industri generelt.

"Spanien er et vigtigt vækstmarked for os, og jeg ser frem til at bygge videre på det stærke fundament, vi har lagt i de seneste år.

"Min prioritet er at fortsætte med at levere de allerbedste CX-løsninger og -tjenester til vores kunder i hele Spanien ved at arbejde tæt sammen med mine fantastiske kolleger og vores strategiske partnere."

I Spanien leverer Sabio CX-løsninger og konsulenttjenester til førende brands som Securitas Direct, Abanca, Axa, Linea Directa, Vodafone, Caixabank, Segur Caixa og Sanitas. Sabios fokus på at udnytte de nyeste innovationer inden for CX har gjort det muligt for Sabio at hjælpe disse førende brands med at forbedre kundeoplevelsen samt skabe øget forretningsværdi.

Rodriguez afløser den afgående direktør Santiago Martinez, som træder tilbage fra posten efter fire år på posten.

Gabriel Rodriguez, administrerende direktør Sabio Spanien

Contact Details

Sabio Group

Joe O’Brien

joe.obrien@sabiogroup.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/sabio-group-udnaevner-gabriel-rodriguez-seilhan-til-ny-administrerende-direktor-for-sabio-i-spanien-927206405

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.
 
 
Photos copyright by Jay Graham Photographer
Copyright © 2010-2020 Sausalito.com & California Media Partners, LLC. All rights reserved.